22 Nisan 2019 Pazartesi


           23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 

                                            &

                               Janti ve Çocuklar


23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 23 Nisan 1920 günü kurulmasının onuruna, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından sadece Türk çocuklarına değil, tüm Dünya çocuklarına armağan edilmiştir, her yıl 23 Nisan günü kutlanan Bayramımız Türkiye Cumhuriyetinin değerli milli bayramlarından biridir.







Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bu bayramı çocuklarımıza armağan etmesinin altında, gelecek nesillere derin bir güven ve sevgi ile inanması yatmaktadır. 




Dünyanın dört bir yanından çocukları ülkemizde ağırladığımız, çocuklarımızın dünya insanı olması açısından çok büyük önem taşıyan bu özel ve anlamlı bayramı bize hediye ettiği için Değerli Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e sonsuz şükranlarımızı ve minnetimizi sunmak isteriz. 


                                  


Biz Janti Organizasyon olarak 2012 yılında çocuklarla başladığımız samimi ve anlamlı yolculuğumuzun tadını çıkartıyoruz, onların dünyaya gelişini, büyüdüğünü, geliştiğini, okula başladığını görüyoruz ve her geçen gün ne kadar önemli ve şahane bir iş yaptığımızı daha çok fark ediyoruz. 


                                       


Janti Ailesi çocuklarının, bebekliklerini hatırladığımız zamanlar, en değerli anıları birlikte biriktirmek ve çocuklarımızın bilgeliğine, güzelliğine katılmak paha biçilemez...


Janti Ailesiyle hayatımıza giren yolumuzun kesiştiği sevgili çocuklarımızın, ülkemizin her bir köşesindeki çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Kutluyoruz... 








Gülümsemenizi Paylaşmak Dileğiyle...






                               







www.jantiorganizasyon.com
info@jantiorganizasyon.com
twitter/jantiorg
facebook/jantiorganizasyon
instagram: jantiorganizasyon
0 216 410 49 49  
0 530 542 65 81 - 0 536 596 66 62
Tüccar Katibi Sok. Barış Apt. No:2 Dükkan 2-B Suadiye-İstanbul


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder