3 Mayıs 2013 Cuma

                                 GELENEKSEL GELİN HAMAMI

Düğünden bir gece önce yapılan bu geleneksel ritüel, yörelere göre farklılık göstermekle birlikte şimdilerde tekrar gözde olmayı başardı. Tarih kokan hamamlarda, hazırlanan türlü geleneksel yemeklerle keyfe keyif katan, mistik bir o kadar keyifli bir aktivite.


Hamam seçenekleri oldukça keyifli.


Bu eğlenceye katılacak olan misafirlerini için, Janti Organizasyon sizlere oldukça şık ve klas hamam tasları içerisinde sunulacak hediyelikler hazırladı.İçeriğini dilerseniz sizin belirleyeceğiniz, bakır, gümüş kaplama yada altın rengi hamam tasları içerisinde Janti markasıyla yanınızdayız.


2000'li yıllarda artık Spa değeri taşıyan bu aktivite, gelenekselliğini korurken modernize olmuş yegane ananelerimiz arasında yer almakta. Her geçen gün daha da ilgi çeken gelin hamamları, özellikle yurt dışından gelen kişiler için oldukça ilginç olma özelliği taşıyor. Kese, Hamam Tası, Lif,Peştemal, Takunya, Lokum, Tef derken 'ne kadar çok, farklı değerlerimiz var' dedirtiyor insana gururla.

Gelin Hamamı eğlencenizde, gelen her misafirinize özel peştemal yapılmaktadır.Arzu ederseniz her peştemale verilecek kişinin adı da yazılmaktadır.Sabun, parfüm, lif,tarak, masaj aleti, duş jeli, şampuan gibi ;gelin hamamı tasınızda yer alacak bir çok materyal sizler için Janti'de!



Gelin Hamamı eğlencenizden önce bizi aramayı unutmayın! 

Gülümsemenizi paylaşmak dileğiyle. . . .







1 yorum: