26 Mart 2019 Salı


2019 BAHAR VE YAZ DÜĞÜN KONSEPTİ TRENDLERİ
Merhaba Janti Ailesi,
Baharın  gelişi düğün sezonunun açıldığının habercisidir. Bu sebeple bu hafta siz değerli gelin adaylarımızı yakından ilgilendiren konu '' Bahar ve Yaz Düğün Konseptlerini''açıklıyor olacağız :)
Bu heyecanlı döneminizde,hazırlık aşamasındayken organizasyon detaylarınızda yardımcı olacak düğün trendleri ile ilgili en özel detayları sizin için aşağıda yer alan maddelerde derledik. Gelin, hep beraber yakından inceleyelim.

                                                                        ***

1) RENGİMİZ ''CANLI MERCAN''
Öncelikle bu yılın trend rengi  Pantone Renk Enstitüsü tarafından "Canlı Mercan” olarak açıklandı. Living coral yani canlı mercan renginin temelinde “iyimserlik” ve “mutluluk arayışı” vardır. Bu canlı rengimiz sıcaklığı ve enerjiyi simgelemesinden dolayı bu yılki düğün dekorasyonlarınız için iyi bir tercih olacaktır. Canlı mercan rengini düğün masa dekorasyonunuzda örtüler üstünde veya masa çiceklerinde kullanmayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca turuncu,pembe ve turkuaz renkleriyle harmanlayıp daha da canlı bir görüntü oluşturabilirsiniz.



                                   





2) ARKA FONDA GEOMETRİK TASARIMLAR ÖN PLANDA
2018'de tercih edilmeye başlanıp,2019'da da popüleritisini sürdüren geometrik tasarımlar etkileyici düğünlere özel detay katmaya devam ediyor.
Bahar veya yaz ayında kumsalda düğün yapacak bir gelin adayı isen bu önerimiz tam sana göre diyebiliriz çünkü geometrik taklar en çok açık havaya yakışıyor. Geometrik tak çiçeklerle daha güzel duruyor.Bohem tarzda bir düğün yapmak istiyorsan geometrik taklar pampasla süslenebilir.


      
                                       





3) BAKIR TONLAR ÖN PLANDA
Düğün dekorasyonlarında sıkça kullanılmaya devam eden altın ve gümüş renginin yerini bu yıl bakır alıyor. Masa aksesuarlarında,suplalarda hatta sandalye renklerinde bakır tonları tercih edilebilir. Farklılık isteyen ve favorisi bakır olan gelinler bu konsepti düşünmeden isteyeceksinizdir:)



                                   





4) SİYAHIN ASALETİ
Siyah rengi birçok kadın için vazgeçilmez ve asil olarak adlandırılan bir renktir. Bu rengi masa örtülerinizde,düğün aksesuarlarınızda,davetiyelerinizde hatta pastanızda bile kullanabilirsiniz:) Düğün temanız ne olursa olsun siyah renk detaylara çok yakışacaktır.



                        






5) HEYKEL OBJELER
Janti Organizasyon olarak Önceliğimiz davete katılan konuklarımızın büyülenmesi. Antik dönem esintilerini yaşatacak davetinizin ambiansını baştan sona farklı kılacak heykel objeler, 2019 yaz düğünlerinde önde gelen detaylar arasında yerini aldı bile.







Sizlerde yüreklerde ve akıllarda yıllarca kalacak bir davet planlamak istiyorsanız mutlaka bizimle iletişime geçin sevgili Janti ailesi.

Gülümsemenizi Paylaşmak Dileğiyle...






www.jantiorganizasyon.com
info@jantiorganizasyon.com
twitter/jantiorg
facebook/jantiorganizasyon
instagram: jantiorganizasyon
0 216 410 49 49  
0 530 542 65 81 - 0 536 596 66 62
Tüccar Katibi Sok. Barış Apt. No:2 Dükkan 2-B Suadiye-İstanbul




8 Mart 2019 Cuma

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

                     8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yada Dünya Emekçi Kadınlar Günü, her yıl 8 Mart'ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır.


Biz Janti Organizasyon olarak Dünya Emekçi Kadınlar Gününü diğer tüm özel günlerden fazla önemsiyoruz, çünkü Kadınları mutlu olan ülkeler Refah ve Üretim seviyeleri açısından oldukça yüksek değerlere ulaşıyorlar. Maddi, Manevi özgürlük de yine kadının hayata katılmasını sağlıyor. 




8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nasıl  ortaya çıkmış diye merak eden sevgili Janti Ailesi üyeleri bu haftaki Blog yazımızı geçmişten, şimdiye, gelişerek, dönüşerek merak eden sizler için yazıyoruz.




*****




*****


Dünya Kadınlar Günü Grevlerle Başladı

8 Mart 1857’de New York’ta tekstil işçisi kadınlar, 16 saatlik çalışma saatleri, düşük ücret ve insanlık dışı çalışma koşulları sebebiyle greve çıktı. Bu grev, ABD’deki işçi mücadelesinin önemli eylemi 8 Mart tarihçelerinde, karşımıza çıkan pek çok kaynakta 1857 yılında meydana gelen bir yangında, greve çıkan kadınların fabrikaya kilitlenmesi nedeniyle hayatını kaybetmesinden söz ediyor. Kadınların ayaklanmasıyla büyük bir işçi dayanışması doğdu. Bu yangınlar içerisinde, tarihçede anlatıldığı gibi, bir grev ve kapıların kilitli olmasıyla örtüşen tek yangın 1911 yılında Triangle Gömlek Fabrikası'nda çıkmıştır.25 Kasım 1909'da yaklaşık 40 bin işçiyi istihdam eden, New York ve civarı, Philadelphia ve Baltimore'dan 600 gömlek fabrikasında çalışan, yüzde 80'i kadın, 20 bin gömlek işçisi greve çıkar. ABD tarihi belgelerinde "en büyük kadın grevi" olarak adlandırılan grev, Şubat 1910'da sona erer. Çoğu talepleri kabul edilir.Takvimler 1911’in 25 Mart’ını göstermektedir. Asch binasının son üç katında faaliyet gösteren Triangle Gömlek Firması’nda sönmemiş bir sigara izmaritinden kaynaklandığı tahmin edilen yangın, sekizinci katta başlar. Asansörler çalışmaz ve çok sayıda işçi hayatını kaybeder.Yangında hayatını kaybeden 146 kişiden 129’u kadın, bunların 48’i sendika üyesiydi.5 Nisan’da 80.000 bin kişilik bir cenaze yürüyüşü düzenlendi. Kadın Sendikalar Birliği ve Local 25 Sendikası matem yürüyüşünü protestoyla birleştirdi. Yüz binlerce işçi o gün iş bırakarak protesto yürüyüşüne katıldılar.

Son olarak her yıl Dünya'da Güçlü ve Üretken kadınların kutlayıp, Emektar hem cinslerini andığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü Kutlar, Hepinize harika bir hafta sonu dileriz...




Gülümsemenizi Paylaşmak Dileğiyle...
www.jantiorganizasyon.com
info@jantiorganizasyon.com
twitter/jantiorg
facebook/jantiorganizasyon
instagram: jantiorganizasyon
0 216 410 49 49  
0 530 542 65 81 - 0 536 596 66 62
Tüccar Katibi Sok. Barış Apt. No:2 Dükkan 2-B Suadiye-İstanbul