13 Şubat 2015 Cuma

Sevgililer Günü Yaklaşırken, Sevgililer Neler Yaparlar:)

Değerli Janti ailesi hepinize sevgi ve mutluluk dolu merhabalar...

Bu hafta sevgililer günün de kendiniz ve sevgiliniz için yapabileceğiniz minik sürprizler ve mutluluklardan bahsetmek istiyoruz.

Minik dokunuşlarla hayata anlam kazandırmanın mutluluğunu çok iyi biliyoruz!!!

 Size tavsiye edebileceklerimizin başında suratınızda tadına doyulmaz kocaman bir gülümseme olaması var, sonrasında 5 yıldızlı otellerin konaklamalı programları. Seçkin restaurantların keman ve romantik mum ışığı eşliğinde harika ziyafetleri. Sahne gösterilerinde elele izlenilebilecek harika showlar. Keyifle hazırladığınız lezzetli harika yemekler ve evde geçirilen huzurlu bir gece de seçenekler arasın da:)  



Janti Organizasyon Olarak size masa düzenleri ve hediye seçeneklerinden bahsetmek istiyoruz. Öncelikle aşkla yapılan her şeyin değerini bulduğunu ve ışık saçtığını hatırlayarak, kırmızı ve siyah renklere yönelebilir, canlı çiçek ve mumlardan yardım alabilirsiniz. Servis tabaklarının altında mutlaka supla detayı ve minik kalplerle yapılmış peçetelikler yine anlamlı ve şık bir sunumun detayları arasında yer alabilir. Runner ve minik kalp şeklinde payetler masanızın klas görünümüne yardımcı olacaktır. Hediye seçenekleri ise yine sevgiden geçmeli bunun için size çikolata, kupa ve çiçeğin yanı sıra harika sıcacık sevgi dolu bir bakış ve içten, samimi bir seni seviyorum cümlesini tavsiye edebiliriz...


 ******

******


*******
Mutlulukla, sevdiklerinizle, sağlık ve huzurla geçireceğiniz muhteşem bir sevgi günü dileriz.
Sevmek ve sevilmek için geldiğimiz bu dünyada; Gülümsemenizi Paylaşmak Dileğiyle....

Sevgiyle Kalın.... 




Gülümsemenizi Paylaşmak Dileğiyle....

www.jantiorganizasyon.com
twitter/jantiorg
facebook/jantiorganizasyon
instagram: jantiorganizasyon
0 216 410 49 49  
0 530 542 65 81
Tüccar Katibi Sok. Barış Apt. No:2 Dükkan 2-B Suadiye-İstanbul